Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’anul·len algunes de les principals festivitats de Sant Guim de la Plana

Des de l’ajuntament es treballa amb la possibilitat de fer una celebració a l’estiu o tardor com a alternativa a aquestes suspensions

DIMARTS 21 ABRIL 2020

La crisis del COVID-19 continua afectant amb força al sector social i cultural, provocant l’anul·lació d’algunes de les festivitats més senyalades als nostres calendaris. A Sant Guim de la Plana no queden exempts d’aquesta situació i veuen com algunes de les principals diades del municipi enguany no es podran celebrar.

Una d’elles ha estat la Festa del Roser, una jornada que estava prevista pel 3 de maig i que esperava repetir l’èxit de la passada edició on van prendre-hi part fins a una vuitantena de veïns d’arreu del municipi.

El programa d’actes de la celebració preveia una missa matinal, succeïda d’un dinar de germanor i una activitat lúdica pels assistents, com podia ser un monòleg o un concert.

El mateix succeirà amb la Festa Major de Comabella, que se celebra el segon cap de setmana de maig i que representa un dels plats forts de les festivitats del municipi. Enguany, seguint la tònica de les passades edicions, s’estava treballant en la programació d’un ball amb orquestra, un vermut popular, activitats per la canalla i una missa, per omplir el cap de setmana del 9 i 10 de maig de festa i celebració però, finalment, no podrà ser així.

Per compensar l’anul·lació del calendari festiu de Sant Guim de la Plana, des del consistori es proposa celebrar una diada a finals d’estiu o principis de tardor per tal de que els veïns del municipi puguin fer un bon retrobament i oblidar-se dels dificultosos mesos pels que estan passant.