Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reparació, millora i arranjament dels cementiris municipals de Sant Guim de la Plana

Ja està totalment acabada l’obra anomenada “Reparació, millora i arranjament dels cementiris municipals de Sant Guim de la Plana”.

DIMECRES 03 AGOST 2022

Aquesta obra ha consistit en la reparació de les esquerdes de les parets exteriors del cementiri de Sant Guim de la Plana i Vicfred. Posar un planxé de formigó i tapar un forat a l’interior del cementiri de Sant Guim, així com el pintat general de tot el contorn de les parets i portes dels cementiris dels tres pobles.

En el mateix pressupost que es de 22.700€ també hi han entrat, com a millores, petites reparacions als carrers dels tres nuclis (pavimentacions amb formigó i aglomerat, arranjaments d’escales malmeses, reparacions de forats a la via pública, etc).

L'obra, que ha estat executada per l’empresa Construccions Melito Espinagosa de Cervera, està subvencionada pel Pla d’Inversions de Salut de la Diputació de Lleida amb 20.814€. La resta fins a completar la totalitat del pressupost serà aportada de fons propis de l’ajuntament. S'han endreçat una mica més els tres pobles del municipi i hem arranjat i dignificat, per un bon temps, uns llocs, com els cementiris, on tots hi tenim descansant essers volguts i estimats.