Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova via de tramitació telemàtica d'activitats de crema de restes vegetals

Aquest nou servei d'EACAT s'ha activat coincidint amb la creació d'un nou tràmit per sol·licitar autònomament les comunicacions de crema

DIVENDRES 30 OCTUBRE 2020

El Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha posat en marxa una nova via de tramitació telemàtica d'activitats de crema de restes vegetals per a la campanya d'enguany. D'aquesta manera, trobareu al Catàleg de Tràmits d'EACAT un nou servei anomenat Comunicació de crema (per a administracions públiques), adreçat a les comunicacions individuals pròpies que hagin de dur a terme les administracions públiques. Cal tenir en compte que aquest nou servei no substitueix en cap cas el servei d'EACAT ja existent prèviament i que permet als ciutadans adreçar-se als ajuntaments per a presentar les seves comunicacions personals. Per tal de diferenciar clarament els dos serveis, el servei d'EACAT de sempre ara passarà a anomenar-se Comunicació de crema (pera particulars i empreses).

Aquest nou servei d'EACAT s'ha activat coincidint amb la creació d'un nou tràmit per a ciutadans i empreses, que des d'ara, també poden tramitar autònomament les seves comunicacions de crema individuals de forma telemàtica, a través de Tramits.qencat.cat. L'objectiu d'aquest nou tràmit és facilitar que la ciutadania no s'hagi de desplaçar per a tramitar les seves comunicacions, que a partir d'ara pot dur a terme per internet des de casa, fins i tot mitjançant el sistema d'identificació idCAT Mòbil. Amb aquesta iniciativa es pretén esponjar l'atenció presencial i mil/orar el servei a la ciutadania. Amb tot, les persones que ho desitgin podran seguir adreçant-se als ajuntaments per a presentar les seves comunicacions, com fins al moment.