Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L' ajuntament implementa mesures per pal.liar alguns dels efectes del COVID-19

Des d'alcaldia es fan extensives a tota la ciutadania diverses informacions relatives a la quota d'aigua i l’Organisme Autònom de recaptació de tributs locals de la Diputació

DIJOUS 09 ABRIL 2020

Benvolguts veins i veïnes,


Poso en el vostre coneixement unes informacions relatives al nostre Ajuntament que, com que us afecten directament, poden ser del vostre interés.
En relació al cobrament de l’aigua del primer trimestre del 2020, que sempre es feia en els primers dies del mes d’Abril, aquest any, degut a les circumstàncies per les que estem passant, l’ajornarem i es posarà al cobrament a principis del mes de Maig.
No el podem ajornar mes ni suspendre’l del tot doncs el Consell Comarcal si que ens el cobrarà puntualment als Ajuntaments.


Mes sobre aigua : en els rebuts de l’aigua corresponents al segon trimestre del 2020, que es cobraran el mes de Juliol, observareu una rebaixa del 50% de l’impost del canon que cobra l’ACA dels mesos d’Abril i de Maig ( no del Juny ) per tan hi haurà una rebaixa important pels consumidors en aquests dos mesos. Nomès perque ho tingueu en compte.
També, el nostre Ajuntament, d’acord amb l’Organisme Autònom de recaptació de tributs locals de la Diputació, que es qui efectua per delegació el cobrament, ha decidit ajornar dos mesos el cobrament de l’impost sobre els vehicles de tracció mecànica. L’anomenat impost de circulacio.
Aquest cobrament que se solia fer a finals de Març, aquest any es passarà a cobrar el dia 30 de Maig.
No obstant això, el nostre Ajuntament, no se’n ressentirà d’aquest retràs doncs hem aconseguit que la Diputació avanci aquests diners mitjançant una bestreta perque així puguem disposar dels diners de seguida.


Això es tot de moment. Aquestes son les mesures que hem decidit implementar el nostre Ajuntament, per pal.liar en lo possible els efectes negatius que, sens dubte, te i tindrà la covid-19 en les nostres economies.


Esperem siguin del vostre interés i les valoreu positivament.
Moltes gràcies.