Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres de millora als accessos del Local Social a Vicfred

S’ha millorat la zona de serveis al voltant de l’edifici municipal convertint-se en un espai amb un excel•lent mirador a la Vall del Llobregós.

DILLUNS 21 DESEMBRE 2020

NOTA DE PREMSA

Finalitzen les obres de millora als accessos del Local Social.

S’ha millorat la zona de serveis al voltant de l’edifici municipal convertint-se en un espai amb un excel·lent mirador a la Vall del Llobregós.

Aquesta setmana han finalitzat els treballs de millora dels accessos a la zona de serveis de l’edifici municipal del Local Social de Vicfred, una actuació que s’ha acollit dins del Pla de Dinamització Territorial de la Generalitat de Catalunya.

L’obra ha consistit en la millora de la teulada de l’edifici, s’ha condicionat tota una mampara de vidre que envolta l’escala i que dóna lloc a una terrassa que s’ha enrajolat. Les obres fan que un espai, que anteriorment no es feia servir, ara s’ha convertit en un excel·lent mirador a la Vall del Llobregós i al Pirineu.

Les millores han tingut un cost de 25.161,98 €, dels quals 19.054,78€ han estat subvencionats per l’esmentat Pla de Dinamització i 6.104,20 € per fons propis de l’ajuntament. L’actuació ha estat realitzada per l’empresa d’Oliana “Ribalta i Fills S.A”.

Segons l’alcalde del municipi, Josep Llobet, “les obres han servit per recuperar un espai al municipi que no es feia servir i que ara s’ha convertit en un preciós indret per contemplar la Vall del Llobregós, ja que per l’espai que ocupa és una ubicació perfecta per tenir unes bones vistes, motiu pel qual s’han millorat els accessos”.

________________

Ajuntament Sant Guim de la Plana

Tel: 973550586

ajuntament@santguimplana.ddl.net