Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvi dels comptadors d’aigua en els tres nuclis de Sant Guim de la Plana

Ha finalitzat aquesta obra inclosa dins el pla d’inversions de salut de la Diputació de Lleida i que ha executat l’empresa TRANSPARENTA CICLE INTEGRAL DE L’AIGUA de Calaf, a la qual se li va adjudicar per un valor total de 18.113€ i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Lleida d’uns 14.000€. La diferència l’assumirà l’ajuntament amb fons propis.

DIMECRES 03 AGOST 2022

L’obra ha consistit en el canvi dels antics comptadors analògics per uns altres de digitals més moderns i actuals. Aquests nous comptadors permetran fer la lectura dels consums via telemática, això vol dir que a l’operari encarregat de fer les lectures no li caldrà accedir als habitatges per tal de fer la lectura del comptador, en passar pels carrer li arribaran a un terminal que portarà a sobre i llegirà a distància totes les lectures dels comptadors que tindrà  al seu abast.

Això permetrà fer la feina mes ràpida i sense possibles errors, en el mateix dia, sense haver de tornar perquè no ha trobat algún usuari a casa i no hi ha pogut accedir.

Properament contactarem amb els veins que viuen fòra per concertar dia i hora per poder canviar també els seus comptadors i d’aquesta manera poder donar l’obra per totalment acabada.

Aprofitem per agrair a tots els veins del municipi les facilitats que, en tot moment heu donat per dur a terme aquesta obra.