Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actuacions a la xarxa de camins de Sant Guim de la Plana

L’ajuntament ha impulsat dues línies de treball d’adequació i manteniment per millorar l’estat de les vies agrícoles del municipi

DIMARTS 14 JULIOL 2020

L’ajuntament de Sant Guim de la Plana va finalitzar al mes de juny els treballs d’arranjament a tots els camins rurals dels tres nuclis del municipi.

Segons informa l’alcalde Josep Llobet, aquesta era una actuació del tot necessària per poder desenvolupar amb garanties els treballs agrícoles de recol·lecció de cereal, ja que la xarxa de camins havia quedat en molt mal estat després de les pluges originades a la primavera.

Per altra banda també s’ha executat el desbrossament de la carretera de Vicfred i de la que comunica Sant Guim amb Comabella, després de tres anys sense fer-hi cap actuació.

Les intervencions han tingut uns costos d’11.800€ en el primer cas, finançats pels COTOS dels tres nuclis del municipi i el Pla de Camins de la Diputació de Lleida, i de 3.400€ en el segon, dels quals 2.800€ subvencionats per l’Àrea Técnica de la Diputació.

Els treballs d’arranjament dels camins rurals del municipi han estat executats per l’empresa de Guissona “Excavacions Bernaus” i el desbrossament de les carreteres de Vicfred i Comabella per la cerverina “Agrovicom”.